Prinţesa Charlène de Monaco a participat în acest weekend la primul său eveniment monden după mai mult de un an. Soţia prinţului Albert II a fost văzută sâmbătă la Marele Premiu de Formula E al Monaco, însoţită de copiii ei, Jacques şi Gabriella, a scris Le Parisien.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Charlène de Monaco a asistat la cursă înainte de a înmâna cupa locului doi, pilotului Mitch Evan de la Jaguar TSC Racing. 

 

Este vorba despre prima apariţie oficială a prinţesei în 15 luni, de la retragerea sa de pe scena publică la 9 februarie 2021 din motive de sănătate. 

La mijlocul lunii aprilie, Charlene din Monaco apublicat primul portret oficial de la întoarcerea ei. În acest instantaneu postat pe Instagram, ea pozează înconjurată de soţul ei şi de copiii lor, în cadrul palatului, lângă piscina familiei instalată de Prinţul Rainier al III-lea.

Prinţesa a revenit în Monaco pe 8 noiembrie din Africa de Sud unde a suferit o operaţie sub anestezie generală, ultima dintr-o serie de intervenţii decisă ca urmare a unei infecţii la ureche, nas şi gât. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.