Ministerul Finanţelor derulează, între 15 iunie şi 26 iulie, o nouă sesiune de înregistrare a cererilor de acord pentru finanţare, în baza H.G. 807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investiţiilor cu impact major în economie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În perioada 15 iunie - 26 iulie 2022, inclusiv, Ministerul Finanţelor derulează o nouă sesiune de înregistrare a cererilor de acord pentru finanţare, în baza H.G. 807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investiţiilor cu impact major în economie. Cererile de acord pentru finanţare se depun personal la Registratura Generală a Ministerului Finanţelor, din Bd. Libertãţii nr. 16, sector 5, Bucureşti, cu menţionarea pe plic: Pentru Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituită prin H.G. nr. 807/2014”, anunţă ministerul.

Pentru această sesiune sunt alocaţi 700 milioane lei pentru finanţarea unor investiţii mai mari de 1 milion euro. Vor beneficia 92 domenii de activitate, precum: industria prelucrătoare, construcţii, HORECA, informaţii şi comunicaţii, sănătate şi asistenţă socială.

Nivelul de finanţare prin intermediul schemei de ajutor de stat se stabileşte în funcţie de mărimea proiectului de investiţii şi regiunea geografică.

Prin grila de punctaj propusă, sunt încurajate investiţiile în zonele cele mai slab dezvoltate ale României.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.