În cursul ultimelor zile, serverele care gestionează website-urile CN Aeroporturi Bucureşti au fost supuse la atacuri cibernetice repetate, ultimul dintre acestea afectând, în primele ore ale zile de 2 mai 2022, funcţionarea website-ului bucharestairports.ro, a transmis, luni, biroul de presă al CNAB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În cursul ultimelor zile, serverele care gestionează website-urile CN Aeroporturi Bucureşti au fost supuse la atacuri cibernetice repetate. Atacurile au fost de tip DDoS (distributed denial of service), ultimul dintre acestea afectând, în primele ore ale zile de 2 mai 2022, funcţionarea website-ului bucharestairports.ro, se arată în comunicat. 
 
CNCAB mai spune că pentru câteva ore, acest site a fost inaccesibil publicului dar, începând cu dimineaţa aceleiaşi zile, funcţionarea normală a fost restabilită prin colaborarea între specialiştii CNAB şi cei ai firmei care asigură găzduirea şi mentenanţa lui.
 
Nu s-au înregistrat pierderi de informaţii şi nu a fost afectat serverul de e-mail, mai precizează CNCAB. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.