Retailerul Penny a deschis vineri două magazine, în în Sibiu şi Livezeni, zona metropolitană a municipiului Târgu Mureş, ajungând la 310 magazine în România. Până în 2029, compania vrea să ajungă la 600 de magazine pe plan local.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Penny îşi continuă planul de extindere prin deschiderea a două noi magazine în Sibiu şi Livezeni, zona metropolitană a municipiului Târgu Mureş”, anunţă compania.

Magazinul din Sibiu, judeţul Sibiu, are o suprafaţă de vânzare de 799,3 mp. Magazinul dispune de 38 de locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilităţi. 

Magazinul din Livezeni, zona metropilitana a municipiului Targu Mures, judeţul Mureş, are o suprafaţă de 856,45 mp. Parcarea dispune de 83 de locuri, din care patru pentru persoanele cu dizabilităţi.

Până în 2029, Penny îşi propune să atingă cifra de 600 de magazine. În materie de logistică, la finalul anului trecut, compania  a inaugurat cel de-al patrulea depozit de la Filiaşi, judeţul Dolj.

PENNY este parte a grupului german REWE şi unul dintre cei mai mari retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piaţa locală în anul 2005. Întreaga reţea este deservită de patru centre logistice situate în localităţile Ştefăneştii de Jos, Turda, Bacău şi Filiaşi. În prezent, reţeaua Penny în România este alcătuită din 310 magazine la nivel naţional şi o echipă dedicată formată din peste 5.800 de angajaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.