Preşedintele francez în exerciţiu Emmanuel Macron a fost ţinta unui tir cu roşii cherry - fără să fe atins - în timp ce discuta, miercuri, cu persoane venite să-l primească la Cergy, în Val-d'Oise, unde efectuează prima vizită după ce a fost reales, relatează BFMTV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciul de protecţie al lui Emmanuel Macron a desfăşurat o ”umbrelă” menită să-l protejeze pe şeful statului, înainte de a intra într-o piaţă acoperită.

Incidentul a avut loc în cursul unei plimbări pe alei înţesate de oameni ale unei pieţe în prefectura Val-d'Oise, o vizită pe care Palatul Élysée a anunţat abia miercuri.

După ce Macron a fost protejat cu o umbrelă, vizita s-a reluat.

Aceasta este prima apariţie în public a lui Emmanuel Macron de duminică seara, când şi-a sărbătorit victoria în turul doi al alegerilor prezidenţiale, la Champ de Mars.

Macron s-a deplasat marţi seara la cartierul său general de campanie de la Paris, pentru a mulţumi echipei.

Vizita de la Cergy ”ilustrează voinţa preşedintelui Republicii din 2017 de a merge pe teren, în contact cu francezi şi franceze, de a dscuta cu ei, de le asculta preocupările, aşteptările şi nevoile”, anunţa Palatul Élysée înante de eveniment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.