Şase tineri au fost reţinuţi de poliţiştii din Botoşani după ce au provocat un scandal în faţa unui club, incidentul pornind după ce unul dintre ei a pipăit o fată minoră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Botoşani a transmis, miercuri, că incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, când un tânăr de 21 de ani, din comuna Albeşti, ar fi pipăit o minoră, fără voia acesteia, în timp ce se aflau într-un local public din comuna Todireni. 
 
"În apărarea victimei au intervenit patru tineri, care o însoţeau, iar în urma unui schimb de replici cu tânărul de 21 de ani, între aceştia a avut loc o altercaţie, context în care şi-au adresat reciproc ameninţări cu acte de violenţă şi şi-au aplicat lovituri. Ulterior, pe fondul aceluiaşi conflict, între tânărul de 21 de ani, însoţit de un altul de 18 ani, ambii din comuna Albeşti şi grupul format din patru tineri, din comuna Răuseni, a avut loc o altercaţie, în drumul public din faţa clubului, din comuna Todireni, împrejurare în care s-au lovit reciproc şi au provocat scandal, comportament care a indignat persoanele prezente”, se arată în comunicat. 
 
Cei şase tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 ani, din localităţile Albeşti şi Răuseni, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.