Un puternic incendiu a izbucnit, marţi seară, pe şantierul Drumului Expres Craiova – Piteşti, iar patru utilaje pentru finisarea asfaltului au fost distruse de flăcări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE: ISU Olt a transmis că incendul a pornit, cel mai probabil, de la un scurtcircuit electric produs la unul dintre utilaje. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Olt a anunţat că a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit pe şantierul Drumului Expres Craiova – Piteşti, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii de la Garda Balş şi Detaşamentul Slatina, cu două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD. 
 
“Evenimentul s-a produs între localităţile Balş şi Pieleşti, pe un sector de drum care nu este deschis circulaţiei rutiere. La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta cu flacără şi degajări mari de fum, la materialele combustibile din compunerea utilajelor”, a transmis ISU Olt. 
 
 
În urma incendiului cele patru utilaje au fost distruse în proporţie de aproximativ 70 la sută.
 
Pompierii urmează să afle cauza izbucnirii focului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.