Mai multe incidente au avut loc la meciul de fotbal U Cluj – Petrolul Ploieşti, disputat marţi după-amiază, iar jandarmii au intervenit după ce un suporter clujean a intrat pe teren în pauza partidei, intenţionând să provoace galeria oaspeţilor. De asemenea, jandarmii au folosit substanţe lacrimogene pentru evitarea unui conflict între cele două galerii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Pe timpul desfăşurării partidei de fotbal, în pauza dintre reprize, membri ai galeriei oaspete şi gazde au încercat să pătrundă pe suprafaţa de joc prin distrugerea unor porţiuni din gardul care separă peluza oaspete, respectiv prin escaladarea gardului care desparte tribuna 2 de suprafaţă de joc. În acest context, un suporter gazdă a pătruns pe suprafaţa de joc, cu intenţia de a provoca galeria oaspete. Acesta a fost imobilizat de către stewarzii în vederea aplicării măsurilor legale”, a transmis, marţi seară, Jandarmeria Mobilă Cluj, într-un comunicat. 
 
Sursa citată menţionează că jandarmii au făcut un cordon pentru a împiedica accesul altor suporteri pe teren. 
 
“Întrucât stewarzii nu puteau face faţă acestei situaţii tensionate, Jandarmeria a constituit un cordon de ordine pentru a împiedica pătrunderea celorlalţi suporteri pe suprafaţa de joc şi conflictul direct între galerii, folosindu-se în acest sens substanţe iritant lacrimogene. Precizăm că până în acest moment nu avem informaţii despre vătămarea corporală a vreunui suporter şi vă confirmăm că în rândul forţelor de ordine nu au fost jandarmi răniţi”, a mai transmis Jandarmeria Mobilă Cluj.
Aceasta a precizat că desfăşoară activităţi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în aceste incidente. 
 
Universitatea Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (3-0), echipa FC Petrolul, în ultimul meci al etapei a VI-a a play-off-ului Ligii 2 Casa Pariurilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.