Jucătorul echipei FCSB, Florinel Coman, a declarat, luni seară, că o declaraţie dată de antrenorului Farului, Gheorghe Hagi, l-a ajutat foarte mult în ultima vreme. "M-a pus pe picioare", a spus Coman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru mine înseamnă mult ce a spus dânsul, e cel mai mare antrenor, e omul care m-a făcut să evoluez aşa în această seară. El are clubul dânsului, nu are treabă cu mine, dar m-a pus pe picioare. Cred că avem puterea de a câştiga acest campionat. suntem o echipă completă'', a spus Coman la televiziunile care transmit Liga 1.

Hagi afirmase că Florinel Coman a fost cel mai bun până în urmâ cu câteva luni când s-a accidentat. Luni seară, întrebat de reporteri despre declaraţia lui Coman,  Hagi a spus: "Noi formăm jucători, de 12 ani, o facem bine, una e una, alta e alta, am zis un lucru normal. Când trebuie să revii ai nevoie de răbdare şi încredere".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.