Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat luni că apreciază ”ajutorul fără precedent oferit de Statele Unite ale Americii Ucrainei”, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedinţia ucraineană a emis un comunicat în urma întâlnirii de la Kiev, duminică, între liderul ucrainean Volodimir Zelenski, secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, şi secretarul SUA al apărării, Lloyd Austin.

”Aş dori să îi mulţumesc preşedintelui (Joe) Biden personal şi în numele întregului popor ucrainean pentru leadershipul său în sprijinirea Ucrainei, pentru poziţia sa personală clară. Să mulţumesc întregului popor american, precum şi Congresului pentru sprijinul lor. Îl vedem. Îl simţim (n.r. sprijinul)”, se arată în comunicat.

Preşedintele Zelenski a discutat şi despre sancţiuni suplimentare aplicate de Statele Unite Rusiei, se mai precizează în comunicat.

”Înţelegem care ar trebui să fie următorii paşi pe această pistă. Şi contăm pe sprijinul partenerilor noştri”, menţionează comunicatul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.