Bolnavii internaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi primesc, în mediul de la spital, bucate tradiţionale de Paşti – ouă roşii, friptură şi cozonac – dacă starea de sănătate le permite să consume aceste alimente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În prima zi de Paşti, bolnavii internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi şi a căror stare de sănătate nu necesită un regim special primesc bucate tradiţionale de paşti: ouă roţii şi friptură, iar la desert – cozonac. 
 
„Ne folosim de toate mijloacele la îndemână, medicale şi nu numai pentru le îmbunătăţi starea de spirit, factor care nu de puţine ori  înseamnă o dorinţă mai mare din partea lor  de a se vindeca, de a respecta tratamentul şi de a avea grijă de sănătatea lor”, a declarat managerul unităţii sanitare, medicul Florin Roşu.
 
Potrivit acestuia, cadrele medicale de la spitalul ieşean încearcă, astfel, să îi facă pe bolnavi să simtă mai puţin lipsa sărbătorilor în familie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.