Noul Spectacol Extraordinar „Săptămâna Patimilor” al Corului Naţional de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” va fi disponibil publicului din toată ţara în ajunul Paştelui. Formatul video va fi disponibil spre vizionare pe platforma streamerse.net.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formula video a evenimentului „Săptămâna Patimilor”, îmbogăţită de o scenografie spectaculoasă, precum şi de regia artistică şi de lumini, va fi disponibilă exclusiv pe platforma streamerse.net, începând de sâmbătă, 23 aprilie, ora 21.00.

Concertul este preluat live de la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj - Napoca sâmbătă, 23 aprilie, ora 19.00 şi în reluare în Duminica Paştelui, pe 24 aprilie, de la ora 12.00.

Prezentat în premieră în cadrul Turneului naţional de Paşte (13 - 16 aprilie 2022), Spectacolul Extraordinar „Săptămâna Patimilor” s-a desfăşurat sub coordonarea dirijorilor Anna Ungureanu şi Cezar Verlan şi în regia artistică a lui Emil Pantelimon şi s-a bucurat de o primire călduroasă la Arad, Timişoara, Alba Iulia şi Cluj-Napoca, unde peste 2.500 de persoane l-au aplaudat la scenă deschisă.

Spectacolul armonizează sunetul unic al Corului Madrigal cu intervenţia dramatică a tinerilor actori Corneliu Ulici şi Pavel Ulici, care completează firul narativ al montării cu inserţii ale unor texte sacre din Evanghelii, emblematice pentru Săptămâna Mare şi Învierea Mântuitorului. De asemenea, sute de copii din corurile Programului Naţional Cantus Mundi cântă alături de Corul Madrigal în cadrul unor momente extrem de emoţionante.

Conceptul Spectacolului Extraordinar „Săptămâna Patimilor” include o scenografie cu decoruri impunătoare şi un design de lumini elaborat special pentru a amplifica dramatismul şi emoţia transmisă publicului.

Regia şi scenariul Spectacolului Extraordinar de Paşte „Săptămâna Patimilor” sunt semnate de Emil Pantelimon, conducerea muzicală aparţine Annei Ungureanu, scenografia lui Vladimir Turturica, iar designul de lumini este creat de Alin Popa.

Spectacolul va fi disponibil pe platforma streamerse.net din 23 aprilie, ora 21:00, iar costul unui bilet de acces pentru întreaga famile este de 49 de lei, pentru 10 zile.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.