Cotidianul Daily Mail a scris, marţi, că atacantul Erling Haaland a ajuns la un acord cu Manchetser City, valabil din vară, dar purtătorul de cuvânt al jucătorului Borussiei Dortmund a negat înţelegerea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Publicaţia engleză a scris că reprezentanţii atacantului norvegian de 21 de ani au ajuns la un acord pentru un transfer pe Etihad Stadium.

Haaland ar urma să semneze un contract valabil cinci sezoane, cu un salariu de aproape 30 de milioane de euro pe an, cel mai mare din Premier League.

Totodată, City trebuie să plătească 73 de milioane de euro, clauza de reziliere a contractului dintre Haaland şi Dortmund.

Însă Jan Aage Fjortoft, purtătorul de cuvânt al internaţionalului norvegian, a dezminţi faptul că Haaland ar fi ajuns la un acord cu Manchester City.

"Aşa cum am tot spus în ultimele luni, Erling Haaland ar putea ajunge la Manchester City sau la Real Madrid. Ambele sunt favorite. Dar nu există niciun acord în acest moment", a scris el, pe reţelele de socializare.

Haaland a marcat de 25 de ori în 26 de meciuri jucate la Borussia, în acest sezon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.