Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat marţi, la Parlament, că Centrul Internaţional de Cooperare Poliţienească va demara procedurile internaţionale, în astfel de situaţii şi va proceda la aducerea în ţară a doamnei Udrea, imediat după ce decizia instanţei va fi definitivă şi a precizat că având în vedere distanţa mică între Sofia şi Bucureşti, există posibilitatea de a fi transferată pe cale terestră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Procedura este una cunoscută, internaţională. În momentul în care această decizie de astăzi rămâne definitivă, ea putând fi atacată cu recurs în cinci zile, Centrul Internaţional de Cooperare Poliţienească va demara procedurile internaţionale, în astfel de situaţii şi va proceda la aducerea în ţară a doamnei Udrea”, a spus ministrul de Interne. El a precizat că poliţiştii vor decide cum se va întâmpla acest lucru. ”Având în vedere distanţa mică între Sofia şi Bucureşti, vorbim despre posibilitatea de a fi transferată în România pe cale terestră”, a mai spus Bode. Ministrul de Interne a mai explicat că Poliţia va comunica în cât timp ajunge Elena Udrea în ţară, în momentul în care decizia va deveni definitivă, în colaborare cu partea bulgară. Judecătorii din Bulgaria au decis, marţi, că Elena Udrea va fi extrădată în România, dar decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel de la Sofia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.