ISU Sibiu a anunţat că doi copii în vârstă de 8 şi 11 ani au fost atacaţi de un urs la marginea satului Armeni, comuna Laomneş din judeţul Sibiu. La faţa locului, cei doi copii erau conştienţi, cooperanţi şi stabili, unul dintre ei fiind transportat la Spitalul de Pediatrie cu răni muşcate la nivelul scalpului şi şoldului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În urma unui apel venit pe numărul de unic de urgenţă 112, din partea unui cetăţean care semnala faptul că doi copii au fost atacaţi de un urs la marginea satului, pompierii militari din cadrul ISU Sibiu, au intervenit de urgenţă, cu un echipaj SMURD cu medic, în localitatea Armeni, comuna Loamneş pentru a acorda îngrijiri medicale unor minori în vârstă de aproximativ 8 şi 11 ani. La faţa locului, cei doi copii erau conştienţi, cooperanţi şi stabili, unul dintre ei fiind transportat la CPU Luther cu  plăgi muşcate la nivelul scalpului şi şoldului”, a transmis ISU Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.