Strada Labirint din Bucureşti a fost închisă, sâmbătă, după ce o persoană a anunţat că a găsit o geantă abandonată în care se află un obiect care pare a fi un obuz. Strada a fost redeschisă, după ce, în urma verificărilor, s-a constatat că obuzul nu avea focos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE -  Autorităţile au constatat că obuzul găsit într-un bagaj abandonat este unul vechi, fără focos. Muniţia a fost ridicată, iar strada Labirint a fost redeschisă traficului.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - „În această dimineaţă, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 10 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă, a fost observată o geantă deschisă, în care se află un obiect metalic, degradat, ce pare a fi un obuz. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi pompieri, urmând ca obiectul să fie ridicat”, transmite Poliţia Română.
La ora transmiterii acestei ştiri traficul a fost închis pe stradă şi se fac verificări în vederea stabilirii situaţiei şi a condiţiilor în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.