Deputatul USR Dan Barba scrie, într-o postare pe Facebook, că ”coaliţia gâfâie din toţi rărunchii” şi dă exemplul a trei proiecte importante, propuse pentru respingere în Camera Deputaţilor, care nu au strâns voturile în şedinţa de plen şi se reîntorc la comisii. Este vorba de proiectele privind alegerea primarilor în două tururi, DNA-ul pădurilor şi brăţările de proximitate pentru agresori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Coaliţia gâfâie din toţi rărunchii. Astăzi în şedinţa de vot final din Camera Deputaţilor, trei proiecte importante, propuse pentru respingere de mega coaliţia lu` 70%, nu au strâns voturile pentru respingere şi se reîntorc astfel la comisii”, a scris Barna. 
 
Fostul lider USR arată că ”România mai are acum o şansă pentru: primari în două tururi, DNA- ul pădurilor, brăţările de proximitate pentru agresori”. 
 
”Sunt teme pe care frăţia PSDPNL le vrea îngropate. USR va lupta pentru ele până vor deveni realitate”, mai spune Barna. 
 
Şi deputatul USR Silviu Dehelean afirmă că actuala coaliţie urma să respingă ”legea USR de înfiinţare a „DNA-ului pădurilor”,  legea care creează un parchet specializat pentru lupta cu mafia lemnului sau cu mafia gunoiului, parchet de care avem atât de mare nevoie”.
 
”Surpriza a venit în plenul Camerei Deputaţilor. PNL-iştii, UDMR-iştii şi AUR-iştii au fost trădaţi de aliaţii lor tradiţionali, PSD. Legea nu a fost respinsă, ci întoarsă la Comisii. Am văzut o mare supărare printre liderii PNL. Voiau să respingă legea USR pe repede înainte, iar mafia lemnului să sărbătorească o nouă victorie. Şi proiectul pentru alegerile în două tururi a fost întors la Comisii. O mică victorie azi. Lupta noastră continuă”, spune Dehelean. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.