Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a anunţat că în acest an nu vor creşte taxele şi impozitele şi, chiar dacă situaţia economico-socială este dificilă, Guvernul ”nu va lăsa pe nimeni în urmă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Exclus să creştem taxe şi impozite în acest an. Suntem într-o situaţie complicată”, a afirmat, luni, ministrul Finanţelor. 
 
El a precizat că ”trebuie să fim uniţi pentru a trece cu mai multă înţelegere peste aceste activităţi”. 
 
“Nu e doar la noi, e în toată Europa, trebuie să fim uniţi şi solidari, dacă ne întrebăm ce facem peste 10 ani, e prematur. Trebuie să ne ajutăm împreună să trecem cu mai multă înţelegere peste acest moment. Guvernul nu va lăsa pe nimeni în urmă”, a explicat Adrian Câciu.  
 
El a mai completat că, atunci când o persoană este bolnavă, i se aplică măsuri de urgenţă, dar şi măsuri pe termen mediu şi lung, precizând că orice criză economică dezvăluiie vulnerabilităţi structurale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.