Candidatul la şefia PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat că România este condusă de un preşedinte care provine din rândurile Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, precizând că acesta este alături de liberali şi liberalii trebuie să fie alături de el. El a precizat că liberalii trebuie să meargă înainte “mai uniţi, mai competenţi, mai eficienţi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicolae Ciucă a declarat, duminică, la Congresul PNL, că forţa unui partid nu stă într-un om. 
 
“Am scris pe prima pagină a moţiunii că am făcut acest demers conştient că forţa unui partid nu stă într-un om. Forţa partidului e dată de primari, de consilieri, de preşedinţii consililor judeţene, de senatori şi deputaţi, dar mai ales e dată de toţi membrii PNL şi de votanţii noştri. Nu sunt un membru cu vechime în partid, nu am experienţă politică şi nici nu vreau să par ceea ce nu sunt, dar niciodată nu mă voi lăsa prizonier. (...) Sunt pregătit să îmi asum această funcţie pentru că am încredere în experienţa dumneavoastră”, a transmis Nicolae Ciucă. 
 
El a făcut apel către partidele politice din România să nu tolereze degradarea democraţiei, să nu tolereze atacurile la adresa valorilor care au stat la baza succesului pentru aderarea la NATO şi la Uniunea Europeană şi să respingă incitarea la ură şi la violenţă. 
 
El a precizat că liberalii trebuie să meargă înainte mai uniţi, competenţi şi eficienţi. 
 
“Trebuie să mergem înainte, dar nu oricum, ci mai uniţi, mai competenţi şi mai eficienţi. Cum facem asta? Prin noi înşine. Împreună trebuie să stabilizăm situaţia şi să modernizăm România”, a precizat Ciucă.
 
În finalul discursului său, el a precizat că trebuie consolidate principiile şi regulile după care se desfăşoară viaţa politică în PNL.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.