Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţa, la un container aflat în curtea Spitalului de Psihiatrie Roman, acesta aparţinând unei firme care face lucrări la unitatea medicală. Pompierii au reuşit să stingă focul, care a fost provocat cel mai probabil de un scurtcircuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmiscă pompierii au fost anunţaţi, joi dimineaţa, prin apel la 112, în legătură producerea unui incendiu la un container amplasat în curtea Spitalului de Psihiatrie din municipiul Roman, la faţa locului deplasându-se două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD. 
“La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei barăci cu structură metalică şi panouri de tip sandwich, fără posibilitatea propagării la alte clădiri. Containerul aparţine unei societăţi comerciale ce execută lucrări de construcţii la Spitalul de Psihiatrie din municipiul Roman. 
Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars un birou, un  sistem PC, o imprimantă şi documente”, a precizat ISU Neamţ.
Sursa citată a precizat că nu au fost persoane rănite.
Pompierii au stabilit că cel mai probabil incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.