Daca te numeri printre persoanele care apreciaza bauturile de calitate si care se multumesc doar cu ce este mai bun, cu siguranta ai incercat pana acum celebrul sortiment de whisky produs in statul american Tennessee.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este vorba de Jack Daniel’s, marca de whisky care a cucerit intregul mapamond. In cazul in care te-ai intrebat vreodata care este secretul din spatele bauturii care este nelipsita din casa celor care apreciaza calitatea, precum si de la petrecerile reusite, ai ajuns unde trebuie! In cele ce urmeaza, importatorul oficial in Romania al acestui brand, BeiCeVrei, iti va dezvalui cateva secrete din lumea unei bauturi care a fost dintotdeauna asociata cu calitatea absoluta.

Cum recunosti un sortiment de Jack autentic?

Jack Daniels este produs exclusiv in distileriile din Lynchburg, Tennessee. Acest tip de whisky este recunoscut pentru gustul sau dulce care te duce cu gandul la zahar brun, lemn si scortisoara. Considerat o bautura clasica, acesta este nelipsit din casele oamenilor ori din baruri.

Spre deosebire de alte branduri de whisky care sunt produse in masa, Jack are un gust consistent, motiv pentru care cei care aleg aceasta bautura stiu ca vor redescoperi de fiecare data gustul clasic de care s-au indragostit.

Ce ingrediente contine?

In principiu, reteta acestei bauturi contine 80% distilat obtinut din porumb, 12% orz si 8% secara . Datorita acestor ingrediente, fiecare sortiment de Jack pastreaza profilul aromatic dulceag pentru care este cunoscut. Anumite variante contin diferite condimente, precum piper, care ii ofera whisky-ului o textura usor cremoasa.

Un pahar de Jack are aproximativ 65 de calorii, motiv pentru care acesta este preferat de catre persoanele care vor sa isi pastreze silueta. Jack nu contine carbohidrati, gluten, grasimi sau colesterol, elemente indepartate in timpul procesului de distilare.

De ce este Jack atat de popular?

Unul dintre motivele pentru care Jack Daniel’s este atat de popular se refera la povestea din spatele brandului de succes. Fondata de catre Jasper Newton Daniel, distileria care produce acest whisky este printre primele din Statele Unite. Amplasata in aproprierea izvorului Cave Spring Hollow, aceasta a produs dintotdeauna whisky folosind doar apa proaspata de izvor.

Ani la rand, brandul acesta de whisky a fost asociat cu muzica de calitate, precum rock si altele, aspect care a adaugat la succesul sau. De altfel, foarte multe celebritati au contribuit la popularizarea acestui sortiment de bautura, printre care si Frank Sinatra sau Lady Gaga. De aceea, cand aud de whisky, majoritatea persoanelor se gandesc la Jack Daniel’s.

Care este cel mai popular sortiment de Jack?

Fara indoiala, cel mai cautat produs al distileriei americane este sortimentul clasic Old No. 7. Fiind whisky filtrat prin carbune de artar, acesta beneficiaza de un gust unic. Este maturat in butoaie speciale, aspect care ii ofera o aroma echilibrata de lemn de stejar dulce.

Acest tip de whisky are un gust foarte special, care este destul de dulce, desi nu contine zahar. Astfel, este foarte sarac in calorii, aceasta fiind un alt aspect care contribuie la popularitatea sa.

Daca vrei sa te bucuri de Jack Daniel’s la pret de import, acceseaza platforma online a magazinului BeiCeVrei, comanda sortimentele pe care le doresti, iar acestea vor fi livrate in cel mai scurt timp la adresa selectata de tine!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.