Ijdelea şi Asociaţii promovează o cultură organizaţională în care determinarea şi rezultatele remarcabile sunt întotdeauna recunoscute şi recompensate, iar ultimele promovări reflectă realizările deosebite ale acestora. Suntem mândri să împărtăşim faptul că Ancuţa Pop şi Siranuş Hahamian se alătură structurii de parteneriat a firmei, Alexandra Ciambur-Laza a fost promovată în funcţia de Managing Associate, iar Alexandru Popescu şi Lorena Vasvari au devenit Senior Associates.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ancuţa Pop s-a alăturat firmei în 2021, în calitate de coordonator al echipei de soluţionare a disputelor . Un litigator experimentat şi persuasiv, susţinut de peste 13 ani de expertiză în litigii civile şi comerciale şi arbitraj, dispute complexe de drept administrativ şi litigii de muncă, precum şi real-estate şi construcţii. Un excelent comunicator şi strateg, Ancuţa are o rată de succes remarcabilă de peste 90%. Înainte de a se alătura firmei, Ancuţa a lucrat timp de peste 11 ani la una dintre firmele romaneşti de avocatură de top.

Siranuş Hahamian este în cadrul firmei din 2020, când a început să coordoneze grupurile de real-estate şi construcţii şi de project finance. Un avocat extrem de versat, apreciat de clienţi pentru solida şi completa consiliere juridică pe care o acordă, Siranuş are o vasta experienţă în achiziţia şi transferul de bunuri imobiliare, leasing comercial şi management imobiliar, investiţii şi dezvoltare de proiecte imobiliare, precum şi în domeniul bancar şi financiar, negocierea diferitelor tipuri de facilităţi de credit şi RBL-uri, garanţii şi finanţări complexe, restructurări post-achiziţie şi post-finanţare şi diverse structuri de garanţii. Datorită competenţelor sale, ea oferă, de asemenea, un sprijin nepreţuit echipei de M&A a firmei.

Alăturată recent echipei firmei, Alexandra Ciambur-Laza este un avocat litigant versat , cu peste 9 ani de experienţă în litigii civile, comerciale, de proprietate şi contencios-administrativ, precum şi în litigii de dreptul muncii şi cazuri TUPE. Ea a reprezentat cu succes clienţi din varii domenii de activitate în cazuri complexe, proceduri de executare silită şi măsuri de recuperare a creanţelor. Clienţii şi colegii o apreciază pe Alexandra pentru minuţiozitatea şi atenţia la detalii a acesteia precum şi pentru soluţiile creative pe care le propune.

Alexandru Popescu este un avocat extrem de talentat, ce activează în cadrul firmei din 2018. Activitatea sa se axează pe energie şi resurse naturale şi pe întregul spectru de aspecte legate de reglementare, conformitate şi licenţiere, precum şi probleme ESG. Foarte pragmatic şi orientat spre rezultat, Alexandru a contribuit la succesul procedurilor de autorizare de pionierat întreprinse pentru clienţii firmei.

Un avocat deosebit de inteligent şi motivat, Lorena Vasvari s-a alăturat firmei în 2021, ca parte a echipelor de drept corporativ şi comercial şi de M&A. Ea oferă, de asemenea, suport practicii de reglementari şi conformitate şi de real-estate şi construcţii ale firmei. Practica de consultanţă a Lorenei este susţinută de expertiza sa în domeniul arbitrajului, fiind implicată în numeroase cazuri de arbitraj internaţional şi complex, în conformitate cu regulile principalelor instituţii de arbitraj.

„Felicitări tuturor colegilor noştri pentru bine-meritatele promovări. Sunt încântată să fiu alături de astfel de profesionişti remarcabili . Din 2008, de la înfiinţarea firmei, am încercat şi testat diverse structuri şi am încredere că aceasta este cea mai bună de până acum.”, a declarat Oana Ijdelea, Avocatul Coordonator al firmei.

Ijdelea şi Asociaţii este o societate de avocatură de primă linie aflată pe o pantă ascendentă, oferind investitorilor locali şi internaţionali servicii juridice şi soluţii integrate care acoperă cu predilecţie următoarele domenii: M&A, Energie şi Resurse Naturale, Project Finance, Drept Comercial şi Corporativ, Reglementari & Complianţa, Real Estate & Constructii si Solutionarea Disputelor. Performanţele firmei sunt confirmate de către portofoliul de clienţi,de recunoaşterea locală şi internaţională şi afilierea la TAG Law ca membru exclusiv pentru România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.