Chris Rock, care a fost lovit peste faţă de Will Smith, duminică, la gala Oscar, după o glumă despre Jada Pinkett Smith, a vorbit prima dată despre incident miercuri, la un show de stand-up din Boston, potriivt Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Uau, OK!”, a exclamat el pe scena de la Wilbur Theater, îmbrăcat într-un costum alb. Publicul, 1.000 de persoane s-au adunat să-l aplaude pe actorul în vârstă de 57 de ani. Rock s-a bucurat de ovaţiile în picioare timp de aproape două minute, înainte de a spune: „Lasăţi-mă să fac spectacolul!”. 

După câteva momente de aplauze, Rock s-a adresat elefantului din cameră. 

„Cum a fost weekend-ul vostru?”, a început el făcând cu ochiul şi stârnind un val de râsete. „Nu am idee despre ce s-a întâmplat, aşa că dacă ai venit să auzi asta, am o un întreg show pe care l-am scris înainte de acest weekend. Încă analizez ce s-a întâmplat. Aşa că, la un moment dat voi vorbi despre asta. Şi va fi serios şi amuzant”. 

Un spectator a strigat „Fuck Will Smith!” dar Rock a ignorat comentariul şi şi-a început setul de o oră. „O să spun câteva glume”, a spus el. „E frumos să ieşi”. 

Înainte de ora 19.30, când începea spectacolul, a existat o mică frenezie mediatică care a devenit din ce în ce mai agitată în afara teatrului. Mai mulţi jurnalişti s-au instalat în faţa teatrului, cu două ore înainte de ora show-ului.

„Este o nebunie”, a strigat un spectator în timp ce trecea pe lângă grămezi de camere şi reporteri în aer în jurul orei 18.00.

Înainte de ora spectacolului, lideri religioşi locali s-au adunat în faţa Teatrului Wilbur pentru a face o declaraţie despre „incidentul cu privire la fraţii noştri” şi pentru a „trimite un mesaj că violenţa nu este calea de a rezolva conflictul”.

Biletele pentru spectacolele din cadrul „Ego Death World Tour” de stand-up al umoristului Chris Rock au crescut după incidentul de duminică, potrivit site-ului de bilete TickPick. 

Incidentul în cauză a avut loc în mijlocul celei de-a 94-a ediţii anuale a Premiilor Academiei, atunci când Rock a prezentat pe scenă categoria cel mai bun lungmetraj documentar. Comediantul a început să vorbească despre celebrităţile de pe lista A din public înainte de a ieşi din scenariu pentru a face o glumă despre soţia lui Smith, Jada Pinkett Smith şi capul ei ras. (Actriţa are alopecie, o afecţiune care duce la căderea părului.)

„Jada, te iubesc: „G.I. Jane 2, abia aştept să-l văd”, a spus Rock referindu-se la filmul de acţiune din 1997 în care personajul lui Demi Moore are capul ras.

Smith a râs iniţial. Dar după ce s-a întors către Jada Pinkett Smith şi a observat că nu i-a plăcut gluma, a urcat pe scenă pentru a-l plesni pe Rock în faţă. La început, toată lumea - inclusiv Rock - a crezut că este o glumă.

„Oh, uau”, a spus Rock în timp ce Smith a coborât de pe scenă. „Uau. Will Smith tocmai m-a lovit”. 

Odată întors pe scaun, Will Smith i-a strigat cu ură: „Nu mai pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită!”. 

Rock a părut vizibil nedumerit pe scenă şi s-a străduit să-şi adune gândurile. „Aceasta a fost, uh, cea mai mare noapte din istoria televiziunii”, a spus el.

La scurt timp după acest moment, Will Smith era premiat cu Oscarul pentru cel mai bun actor pentru rolul din „King Richard”. 

Will Smith a cerut scuze Academiei Americane de Film în discursul de mulţumire, dar nu s-a adresat şi lui Rock. 

Luni, Smith a scris pe Instagram: „Aş dori să-ţi cer scuze în mod public, Chris. Am fost deplasat şi m-am înşelat. Sunt jenat şi acţiunile mele nu arată bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi bunătăţii”. 

Academia Americană de Film a lansat o anchetă cu privire la incident. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.