CNAIR anunţă, miercuri, că au fost depuse două oferte pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de lărgire la 4 benzi a DN71, sectorul Bâldana - Târgovişte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Miercuri, 30.03.2022, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de proiectare şi execuţie a modernizării DN71, Bâldana – Târgovişte, km 0+000 – km 44+130, prin lărgirea la 4 benzi de circulaţie. Până la termenul limită de depunere a ofertelor, 30.03.2022, ora 15:00, au fost depuse două oferte”, anunţă, miercuri, CNAIR, într-un comunicat de presă.  

Ofertele au fost depuse de către:   

  1. Asocierea S.C. DANLIN XXL S.R.L. (lider) – S.C.MAVGO HOLDING S.R.L. (asociat); 

  1.  Asocierea ESTA INSAAT SANAYI LOJlSTIK VE DIS TICARET ANONIM SIRKETI (lider) – S.C. ESTA CONSTRUCTION GROUP S.R.L. (asociat 1) - GÜN AL MADENCİLİK İNAAT NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (asociat 2). 

Valoarea estimată a lucrării, fără TVA, este cuprinsă între 862.204.117,30 Lei şi 976.963.755,99 lei. 

Durata contractului este de 36 luni şi cuprinde 12 luni perioada de proiectare şi 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor, iar perioada de garanţie a lucrărilor este de 60 de luni  

”Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiei de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice”, a mai transmis CNAIR.   

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.