Un bărbat din judeţul Hunedoara a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce l-a stropit cu benzină pe fiul său, i-a dat foc, iar apoi l-a lovit cu un par. Victima a fost dusă la spital şi are nevoie de cel puţin o lună de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început, marţi, urmărirea penală a unui bărbat pentru  entativă de omor asupra unui membru al familiei. 
 
"Din cercetările efectuate în cauză, rezultă că la data de 25.03.2022, în jurul orelor 22:00, în timp ce se aflau în locuinţa situată în satul Alun, inculpatul G.G. l-a stropit cu benzină şi i-a dat foc persoanei vătămate G.A.G.- fiul său, iar apoi l-a lovit cu un par peste corp, în urma agresiunii persoana vătămată suferind leziuni care necesită pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. 
 
Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat Tribunalului Hunedoara, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.