Reprezentativele Portugaliei şi Poloniei au obţinut calificarea la Cupa Mondială din Qatar, după meciurile jucate, marţi, în finalele play-off-ului preliminariilor europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe traseul C, Portugalia a învins, acasă, cu 2-0, pe Macedonia de Nord, prin reuşitele lui Bruno Fernandes din minutele 32 şi 65. Cristiano Ronaldo a oferit pasa decisivă la primul gol.

Pe traseul B, Polonia a întrecut, tot pe teren propriu şi tot cu 2-0, echipa Suediei. Au marcat Lewandowski '49 (p) şi Zielinski '43.

Ultima echipă europeană calificată la turneul final va fi cunoscută la vară. FIFA a amânat pentru luna iunie meciul Scoţia - Ucraina de pe traseul A al play-off-ului pentru Cupa Mondială din Qatar. Învingătoarea acestui joc va întâlni, tot în iunie, Ţara Galilor, în finala care va stabil una dintre echipele calificate la turneul final.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.