Actorul Mihai Călin este nemulţumit că, în timp ce teatrele din Polonia sunt alături de Ucraina, la Teatrul Naţional Bucureşti sunt programate duminică, de Ziua Mondială a Teatrului, "comedioare la toată lumea", iar dimineaţă, "altă divină comedie-conferinţă cu apostolul teatrului românesc", referindu-se la spectacolul-conferinţă susţinut de Dan Puric.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Teatrele din Polonia sunt alături de Ucraina. La TNB, mâine (n.r. - duminică), de Ziua mondială a Teatrului, se joaca Dineu cu proşti şi Micul Infern. Comedioare la toată lumea. Şi dimineaţă, altă divină comedie-conferinţă cu apostolul teatrului românesc (n.r. - Spectacolul – conferinţă despre teatru şi viaţă, al lui Dan Puric)", a scris Mihai Călin sâmbătă seară, pe Facebook.

Mihai Călin şi-a exprimat în repetate rânduri nemulţumirea faţă de faptul că actuala conducere a TNB nu a iniţiat acţiunii de susţinere faţă de Ucraina, recent, el relatând că i s-a transmis explicit, înainte de a intra în scenă,interdicţia de a se manifesta în vreun fel în legătură cu războiul din Ucraina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.