Jucătorul de tenis Florin Mergea a anunţat că a decis ca, pe termen nedefinit, să nu mai participe la vreun turneu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Am primit multe mesaje în ultima vreme cu întrebarea: când revii pe teren? Am decis împreună cu Daiana că, pe termen nedefinit, nu vom mai participa la niciun turneu.  În schimb, ne dorim foarte mult să împărtăşim din experienţa noastră acumulată de-a lungul anilor la cel mai înalt nivel mondial aşa că ne vom concentra pe ghidarea şi consilierea tinerilor jucători. Sper ca aceste cuvinte să satisfacă curiozitatea unora dintre voi şi să ne susţineţi în continuare aşa cum aţi făcut-o ani la rând în care eu eram pe teren în calitate de jucător.  Avem planuri mari, multe proiecte la care lucrăm şi fiţi siguri că o să va ţinem la curent şi vă vom anunţa atunci când aceasta se vor concretiza", a scris Mergea pe Facebook.
 
În vârstă de 37 de ani, Florin Mergea nu a mai jucat niciun meci oficial din februarie 2021. El este deţinător a şapte titluri ATP la dublu.
 
Florin Mergea este căsătorit cu Daiana şi au doi copii: un băieţel pe nume Noah şi o fetiţă, Maya Caterina.
 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.