Ministrul Economiei, Florin Spătaru a declarat, marţi, în emisiunea Talk News de la Profit TV, că trebuie făcută mai întâi evaluarea miniştrilor şi să fie văzute rezultatele Guvernului la şase luni de zile de la preluarea guvernării şi abia apoi pot discuta dacă se poate vorbi de o remaniere parţială sau de substanţă. Ministrul a mai spus că şedinţa coaliţiei de luni ”i s-a părut o discuţie normală între reprezentanţii coaliţiei, liderii partidelor şi fiecare membru din Guvern”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Haideţi să facem întâi evaluarea, să vedem rezultatele Guvernului după şase luni de zile. Mi se pare un demers normal pentru un guvern şi pentru premier şi abia apoi putem discuta dacă vorbim de o remaniere parţială sau de substanţă”, a spus ministrul Economiei, despre o posibilă evaluare a membrilor Guvernului, după şase luni de guvernare.

Spătaru a arătat: ”Este normal ca după şase luni de zile să vedem care sunt rezultatele şi cum am reuşit să implementăm programul de guvernare, aşa cum ni l-am asumat”. 

”Cred că va exista o discuţie între premier şi membrii coaliţiei”, a mai spus ministrul, despre o posibilă decizie privind remanierea şi cine are atributul acestei decizii. 

Despre şedinţa coaliţiei la care au participat toţi miniştrii, ministrul Spătaru a arătat că ”i s-a părut o discuţie normală între reprezentanţii coaliţiei, liderii partidelor şi fiecare membru din Guvern”.

”Este o discuţie normală care trebuie să aibă loc, suntem miniştri politici, susţinuţi de partidele noastre, e normal să informăm despre stadiul implementării programului de guvernare asumat”, a mai spus ministrul Economiei, precizând că el a prezentat termenel asumate prin PNRR, proiectele pe care le-a propus, finanţate din fondurile structurae 2014 – 2020 şi despre guvernanţa corporativă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.