Angajatul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj, care a lovit cu maşina două persoane pe trecerea de pietoni, iar una a decedat, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El avea o alcoolemie de 1,77.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că pe data de 20 martie, un bărbat conducea autoturismul pe bulevardul Constantin Brâncuşi din Târgu-Jiu, iar la un moment dat nu a acordat prioritate de trecere celor doi pietoni care se angajaseră în traversarea regulamentară a străzii prin loc permis, marcat şi semnalizat corespunzător. În urma accidentului o persoană a murit şi una fost rănită. 
 
“Conform buletinului de analiză toxicologică, a rezultat că la ora 13:50, inculpatul avea o alcoolemie de 1,77 g %o, iar la ora 14:50, inculpatul avea o alcoolemie de 1,52 g %o.”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. 
 
Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
 
El a fost prezentat Judecătoria Târgu Jiu care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
 
Bărbatul este angajat al DSVSA Gorj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.