Animaţia „Roşu aprins/ Turning Red”, regizată de Domee Shi, a urcat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, generând venituri de 915.074 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul, cu Sandra Oh şi Rosalie Chiang, o prezintă pe Mei Lee, o tânără încrezătoare, în vârstă de 13 ani, care trebuie să se împartă între viaţa haotică de adolescentă şi cea de fată cuminte a mamei. Ming, mama ei protectoare, chiar uşor dominatoare, nu este niciodată prea departe de fiica ei - o realitate cu care Mei nu se împacă deloc. Şi, de parcă toate schimbările adolescenţei nu ar fi fost suficiente, oridecâteori devine prea entuziasmată (ceea ce se întâmplă încontinuu), tânăra se transformă într-un uriaş panda roşu. 

„Batman”, regizat de Matt Reeves, cu Robert Pattinson, Andy Serkis, Zoë Kravitz în roluri principale, a coborât pe locul doi în clasament, în al treilea weekend de la debut, după ce a fost urmărit de 31.919 de spectatori. Filmul are încasări de 783.364 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro. 

Filmul de acţiune „Ambulanţa: Salvare contracronometru/ Ambulance”, cu Jake Gyllenhaal, Eiza González, Yahya Abdul-Mateen II, Devan Long în rolurile principale, a debutat pe locul trei în top, generând venituri de 445.387 de lei. 

„Uncharted”, cu Tom Holland şi Mark Wahlberg, a coborât trei locuri, până pe patru, în al cincilea weekend de la premieră, având încasări de 429.280 de lei. 

Animaţia „Encanto” a urcat două locuri, până pe cinci, după 17 weekenduri de la debut. Filmul a avut încasări de 140.577 lei.

„Moarte pe Nil/ Death on the Nile”, regizat de Kenneth Brannagh, cu Gal Gadot, a coborât două locuri, până pe şase, în al şaselea weekend de la premieră, generând venituri de 110.929 lei. 

Producţia „Aleea groazei/ Nightmare Alley”, regizată de Guillermo del Toro, cu Cate Blanchett, Rooney Mara, Bradley Cooper, Toni Collette, Willem Dafoe în rolurile principale, a coborât două locuri, până pe şapte, în al patrulea weekend de la debut. Filmul a avut încasări de 102.796 lei. 

Drama „Belfast”, nominalizată la premiile Oscar, regizată de Kenneth Branagh, avându-i în rolurile principale pe Caitriona Balfe, Jamie Dornan, Judi Dench, a debutat în casament pe locul opt, după ce a fost văzută de 4.115 de spectatori şi a avut 96.422 de lei. 

Comedia „Dog. Un câine de legendă” a coborât trei locuri, până pe nouă, în al cincilea weekend de la premieră, având încasări de 90.989 de lei. 

Filmul de aventuri „Clifford: Marele câine roşu” a coborât în clasament două locuri, până pe ultima poziţie, după 12 weekenduri de la lansare, generând venituri de 75.461 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.