Ministerul rus al Apărării anunţă luni că a tras rachete de croazieră - cu lansare aeriană - vizând un centru de antrenament militar situat la Nova Liubomîrca, în oblastul Rivne, în nord-vestul Ucrainei, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un purtător de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, generalul Igor Konaşenkov, anunţă într-un comuncat că acest atac s-a soldat cu zeci de victime.

Rachete de croazieră au distrus, de asemenea, un depozit de muniţie şi cartierul general al unei brigăzi mecanizate situate în apropiere de satul Seleţ, la mai puţin de 100 de kilometri de Liov.

Şeful administraţiei regionale din Rivne, Vitalii Koval, anunţă, la rândul său, într-un comunicat postat pe Telegram, că două rachete ruse au lovit teritoriul unui poligon militar de antrenament şi că o anchetă era în curs în vederea stabilirii unui bilanţ.

Forţe ruse au comis o serie de atacuri cu rachete de crazieră şi hipersonice în ultima perioadă, pe care le-a lansat din afara teritoriului Ucrainei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.