Emax Real Estate, în parteneriat cu Damac Properties, organizează în perioada 25 – 27 martie, la Hotel Hilton Bucureşti, cel mai mare eveniment din România dedicat vânzării de imobiliare în Dubai. Evenimentul se va desfăşura între orele 10:00 – 20:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deschiderea evenimentului va avea loc pe data de 25 martie (vineri), ora 10:00 şi acesta se va bucura de prezenţa unor vedete precum Cătălin Botezatu şi Raluca Bădulescu.

Evenimentul reuneşte cei mai importanţi reprezentanţi ai pieţei imobiliare din Dubai, consultanţi imobiliari de top specializaţi în piaţă de business din Emiratele Arabe Unite.

Majoritatea românilor care cumpără locuinţe în Dubai o fac în scop investiţional, dar am avut clienţi care au decis să se mute acolo şi au cumpărat o proprietate în care să locuiască efectiv. Partea bună a investiţiei o reprezintă, pe lângă cadrul fiscal atractiv, şi facilităţile oferite de stat celor care se mută în Dubai. Cei care au o proprietate cu valoare de peste 1 milion de dirhami (aproximativ 230.000 de euro) pot obţine rezidenţă pentru ei şi rudele de gradul întâi. Astfel, ei pot avea reşedinţa în Dubai, pot deschide afaceri şi să obţină finanţare bancară. Mai mult, EMAX are un pachet all-inclusive pentru cei care vor să obţină finanţare în Emiratele Arabe Unite şi ajutăm clienţii în relaţia cu instituţiile bancare din această regiune, inclusiv pe partea de întocmire a documentelor.

Proprietăţile care se află în zone de interes au un preţ de pornire de peste 170.000 de euro. La această sumă se poate cumpăra un studio sau un apartament de dimensiuni mai mici, cu dormitor şi living. Ideea este că, dacă dorim să facem o investiţie, trebuie să fim cât mai aproape de zonele dinamice din perspectiva afacerilor. Trebuie menţionat faptul că randamentul investiţional este optim pentru un apartament cu preţ mai mare, deoarece se află într-o zonă mai bună.” declară Andreea Popa, CEO Emax Real-Estate.

Organizatorii anunţă cele mai mari discount-uri de preţ, flexibilitate în privinţa planului de plată şi chiria garantată. Mai mult, toţi participanţii la eveniment vor primi un voucher în valoare de 3000 de EURO care poate fi folosit la achiziţionarea unui apartament în Dubai, o excursie de 5 zile în Dubai, cazare pentru două persoane la Paramount Hotel 5*, bilete de avion dus-întors.

Înscrierea se poate face accesând link-ul: https://emax-realestate.ro/eveniment/

Despre Emax Real Estate

Agenţie imobiliară specializată pe piaţa premium, Emax Real Estate este reprezentant legal în Romania al unora dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite, precum Emaar Properties,Damac, Sobha , Seven Tides sau District One. Aceasta pune la dispoziţia clienţilor săi cele mai bune şi profitabile oportunităţi de investiţie din sectorul imobiliar, asigurând şi închirierea proprietăţii achiziţionate după cumpărare. Mai multe despre Emax Real Estate la emax-realestate.ro.

 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.