Şase gimnaşti din lotul naţional masculin de gimnastică susţin un cantonament la Zwolle, sub coordonarea noului antrenor, olandezul Gerard Speerstra, care l-a pregătit anterior pe multiplul campion Epke Zonderland.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gimnaştii care se pregătesc la Zwolle sunt Andrei Muntean, Răzvan Marc, fraţii Gabriel şi Robert Burtănete, Emilian Neagu şi Rafael Szabo, însoţiţi de antrenorii Marius Berbecar şi Remus Jivan.

Cantonament are loc la Turnacademie Regio Zwolle şi este coordonat de antrenorul olandez Gerard Speerstra, cel care l-a pregătit pe campionul mondial şi olimpic Epke Zonderland.

”Fostul antrenor al campionului olimpic şi mondial Epke Zonderland are ca obiective clasarea echipei României în top 13 la Campionatele Europene de la Munchen, din luna august, şi participarea la Campionatele Mondialele de la Liverpool, precum şi calificarea la Campionatele Mondiale de la Antwerp”, a transmis FR Gimnastică.

La rândul său, gimnastul Răzvan Marc a declarat: ”Ne place foarte mult, învăţăm o mulţime de lucruri noi. Viitorul gimnasticii masculine româneşti poate că nu este atât de roz pe cât ne-am dori, dar încercăm să progresăm cât mai mult împreună cu Gerard”.

Gimnaştii români vor avea, vineri după-amiază, un antrenament deschis, la Sportcentrum Victorium, la care vor putea asista şi pasionaţii de gimnastică din  Zwolle.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.