O persoană a murit şi alte 4 au fost rănite într-un incendiu care a izbucnit vineri, într-o clădire rezidenţială din districtul Podilskyi, Kiev, după ce rămăşiţele unei rachete prăbuşite au vizat clădirea cu cinci etaje, a anunţat Serviciul de Urgenţă al Ucrainei, citat de CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Raportul iniţial cu privire la incendiu a fost primit la 8:04, ora locală, se arată în comunicat. La sosire, pompierii au văzut că un incendiu izbucnise la primele trei etaje ale clădirii. În prezent, incendiul a fost stins.

Potrivit informaţiilor preliminare, 12 persoane au fost salvate şi alte 98 de persoane au fost evacuate, mai precizează comunicatul autorităţilor ucrainene.

Marţi, un bloc de apartamente cu 10 etaje din cartierul Podil, din Kiev, a fost vizat de o rachetă, care a provocat un incendiu la primele cinci etaje ale blocului, potrivit serviciilor de urgenţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.