Compania românească CryptoDATA Tech organizează evenimentul Decentralized Connectivity Redefined în Bucureşti, în data de 19 martie, în cadrul căruia fondatorul Tesla, Martin Eberhard, va fi prezent pentru lansarea primul concept de supercar electric dezvoltat integral în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În cadrul evenimentului Decentralized Connectivity Redefined găzduit de compania CryptoDATA tech vor fi prezentate o serie de proiecte inovatoare menite să faciliteze integrarea dispozitivelor smart în platforme revoluţionare. Pe scenă vor urca oameni de ştiinţă, autori, arhitecţi de tehnologii, regizori şi directori de top din întreaga lume pentru a prezenta tehnologia viitorului, oferind atât participanţilor, cât şi invitaţilor posibilitatea de a interacţiona cu experţi şi profesionişti din industria tehnologiei şi industria automotive.
Martin Eberhard, unul dintre speakerii principali, a cofondat compania Tesla Motors în anul 2003, deţinând funcţia de CEO al companiei până în noiembrie 2007. Acesta va dezvălui filosofia din spatele Tesla şi cum a reuşit prin lansarea acestei companii să revoluţioneze industria automobilelor electrice.
“Vă invităm la un eveniment care îşi propune să dezvăluie tehnologii noi, servicii inovatoare şi un nou concept de supercar electric care va revoluţiona conectivitatea dintre dispozitive smart, tehnologii, sisteme şi oameni. Evenimentul nostru îl va aduce în premieră în România pe fondatorul Tesla, Martin Eberhard, ca speaker principal. Pasiunea noastră comună pentru maşini şi tehnologie ne-a adus în acest punct important în evoluţia companiei CryptoDATA şi de aceea ne dorim să invităm vizionari şi dezvoltatori de succes alături de noi. DCR2022 se adresează tuturor utilizatorilor de dispozitive smart, care se pot înscrie pe site-ul companiei pentru a participa la eveniment în limita locurilor disponibile”, afirmă Ovidiu Toma - CEO CryptoDATA Tech.
Proiectele prezentate în cadrul Decentralized Connectivity Redefined:
● Momentum reprezintă primul concept de supercar complet electric cu modul Blockchain dezvoltat integral în România şi care dezvăluie posibilitatea integrării de tehnologii inovatoare în industria automobilelor electrice. Prin acest proiect, industria auto întâlneşte proprietăţile tehnologiei blockchain, deschizând astfel noi orizonturi în generarea de utilitate şi beneficii financiare.
● XIDEN Blockchain este o reţea care combină sistemul Internet of Things cu tehnologia blockchain pentru a dezvolta un protocol care va permite dispozitivelor smart să îndeplinească sarcini în mod automat şi autonom. Platforma reţelei va putea facilita integrarea tuturor dispozitivelor inteligente în sistemul blockchain cu scopul de a asigura utilizarea optimă şi eficientă a tuturor resurselor disponibile.
● Ethernytree - un proiect axat pe repopularea domeniilor forestiere în colaborare cu autorităţi locale, cu posibilitatea de extindere la nivel global, care utilizează aplicabilitatea extinsă a tehnologiei blockchain pentru a crea un răspuns la reducerea suprafeţei pădurilor , diminuarea amprentei de carbon rezultată din utilizarea energiei electrice necesară utilizării funcţionării sistemelor tehnologice şi, implicit, a schimbărilor climatice care au loc în întreaga lume.
Agenda evenimentului DCR2022 include o serie de discursuri cu privire la impactul tehnologiei asupra societăţii moderne, discuţii interactive şi studii de caz bazate pe soluţii privind tehnologia blockchain, integrarea dispozitivelor inteligente în sisteme inovatoare, industria automobilelor electrice şi multe altele.
De asemenea, sunt aşteptaţi 1.000 de participanţi, printre care personalităţi din întreaga lume - CTOs, inovatori şi antreprenori din industria tehnologiei blockchain, fintech, reprezentanţi ai sectorului auto, investitori şi mulţi alţii.
Mai multe informatii despre eveniment sunt disponibile pe https://cryptodata.com/DCR2022
CryptoDATA Tech este o companie românească ce activează în domeniul tehnologiei de peste 10 ani, vizând în special dezvoltarea soluţiilor de securitate cibernetică şi utilizarea aplicabilităţii extinse a tehnologiei Blockchain în domenii multiple care pot pune servicii şi produse inovatoare la dispoziţia publicului larg
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.