Postul Etno TV va lansa emisiunea „România rurală”, realizată de Anna de Hillerin, ce va fi difuzată în fiecare duminică, începând din 13 martie, între orele 11.00 la 12.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„România rurală” va aborda cele mai importante aspecte din domeniul agrar, dar va avea şi rubrici dedicate grădinăritului, casei de la ţară, ierburi şi leacuri şi o rubrică specială. 

Temele emisiunii vor fi abordate atât în teren, alături de agricultori, cât şi în studio. 

„Este vorba de o emisiune magazin, în care-şi vor găsi locul toţi producătorii, toţi fermierii, de la mic la mare, toţi oamenii care au un cuvânt de spus în domeniul agriculturii. Evident, nu vor lipsi autorităţile din domeniu, mai ales în contextul acestui an agricol, care se anunţă foarte greu. Sperăm că oamenii vor găsi soluţii să reziste pe piaţă”, spune realizatorul emisiunii.

Pentru prima emisiune, Anna de Hillerin a pregătit un interviu cu ministrul agriculturii, Adrian Chesnoiu, unde vor fi discutate cele mai importante subiecte din acest domeniu. 

Anna de Hillerin, jurnalist cu o carieră de 22 de ani, a lucrat la TVR şi Realitatea TV.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.