Antrenorul FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a declarat, duminică, după înfrângerea cu FCSB, că şi-ar dori ca echipa lui să nu facă figuraţie în play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E foarte greu de digerat o înfrângere când vine în ultima secundă de joc, mai ales că în minutul 84 puteam să închidem jocul dacă Fulop era mai inspirat. Îmi felicit jucătorii pentru efort, pentru cum s-au bătut. Am avut o organizare bună în defensivă, ştiam că întâlnim o echipă care are o mobilitate foarte bună în teren, în special la mijlocul terenului, păcat că la ultima fază am fost neatenţi, trebuia să ieşim mai repede în şut. Ne-am retras, am crezut că este... (n.r. - centrare). Suntem dezamăgiţi, suntem supăraţi pentru că am făcut un joc destul de bun în ceea ce priveşte organizarea defensivă, aşa, pe atac, am rămas datori, dar şi aşa ne-am creat două situaţii clare, prin Vadim Raţă, în prima repriză, şi Fulop, în repriza a doua. FCSB-ul a controlat jocul, au pasat, ne-au presat, ne-au dus în treimea noastră de teren, dar noi ne-am organizat să închidem spaţiile, să nu le dăm posibilitatea adversarilor să vină peste noi. Dar este o echipă de calitate, îmi pare rău că puteam să plecăm cu un punct aici. Felicit jucătorii şi staff-ul pentru faptul că am ajuns în play-off, am reuşit o performanţă uriaşă pentru clubul nostru, în primul rând că nu am avut acest obiectiv, de a ne califica în play-off! O să pregătim următorul meci, la CFR şi ar trebui să avem mai multă dezinvoltură, mai mult entuziasm pentru că nu mai suntem aşa stresaţi, nu mai sunt apăsaţi (n.r. - de salvarea de la retrogradare). Sunt convins că vom arăta bine în play-off, nu aş vrea să fim o trecere de pietoni în play-off, adică să nu punem probleme. Am încredere în echipă şi în lot şi sperăm să facem o figură frumoasă în play-off. În momentul de faţă ne gândim şi la Cupa României, suntem în semifinale, jucăm cu FC Argeş de două ori", a declarat Ciobotariu, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0), pe FC Voluntari, în etapa a XXX-a a campioantului naţional Liga 1 Casa Pariurilor. FCSB încheie sezonul regulat pe locul 2, la 14 puncte de liderul CFR Cluj. După înjumătăţirea punctelor, diferenţa va fi de şapte puncte.

Octavian Popescu a marcat cu un şut spectaculos de la aproximativ 25 de metri, la ultima fază a meciului, în minutul 90+4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.