CFR Călători anunţă, vineri, că a deschis în Gara de Nord din Bucureşti o casă de bilete prioritară, pentru simplificarea tranzitului persoanelor refugiate din Ucraina şi pentru a veni în sprijinul acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Facilităţi suplimentare pentru persoanele refugiate. Pentru simplificarea tranzitului persoanelor refugiate din Ucraina şi pentru a veni în sprijinul acestora, CFR Călători a deschis în Gara de Nord din Bucureşti o casă de bilete prioritară. Această casă funcţionează 7 zile din 7, conform programului caselor de bilete din Gara de Nord”, a scris compania, într-un mesaj pe Facebook.
 
Joi noaptea, un tren cu peste 1000 persoane refugiate la bord a sosit la ora 00:41 în Gara de Nord- Bucureşti.
 
Persoanele refugiate au fost preluate de autorităţi şi transferate spre Romexpo, pentru a fi cazate, iar ulterior acestea vor pleca spre Aeroportul Henri Coandă, a transmis CFR. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.