EVERGENT Investments, companie de investiţii financiare care administrează active de peste 2,55 miliarde lei, continuă dezvoltarea de proiecte private equity prin investiţii în sectorul real estate în Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astăzi, 28 februarie 2022, a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru proiectul depus de Grupul EVERGENT care şi-a propus o investiţie majoră în centrul Iaşului.

Dezvoltat prin EVERLAND SA, proiectul din Bd. Primăverii nr. 2 este situat în imediata vecinătate a unui magazin Dedeman şi a unui supermarket Lidl, pe un teren  cu suprafaţa de 2,56 ha. Un ansamblu multifuncţional, rezidenţial şi birouri, cu funcţiuni comerciale care va avea o suprafaţă desfăşurată de 83.827 mp, din care 16.765 mp birouri, 62.870 mp suprafaţă pentru locuit cu 850 apartamente, 4.191 mp pentru serviciile complementare, 6.000 mp spaţii verzi, şi  locuri de parcare aferente preponderent subterane.

Ansamblul EVERLAND este un proiect major de reconversie urbană, dintr-o fostă zonă industrială neutilizată, către cel mai nou pol urban central în Iaşi. Astfel, va revitaliza şi dezvolta zona ridicând standardele de locuire prin includerea facilităţilor necesare unui stil de viaţă modern cu accent pe spaţiile verzi, spaţii pietonale ample, mobilitate smart, piste de biciclete, locuri de joacă pentru copii, spaţii pentru animalele de companie, centru de fitness, grădiniţă, locuri de parcare. Ansamblul EVERLAND este situat în inelul central al oraşului, bine conectat cu puncte de interes majore în Iaşi, cum ar fi Palatul Culturii şi Palas Mall, Complexul Tudor Vladimirescu, zona facultăţilor de pe Splai Bahlui şi Iulius Mall, la câteva minute cu transport auto. De asemenea, situarea EVERLAND între trei mari artere de circulaţie, Bd. Primaveri, Calea Chişinăului şi Bd. Socola asigură accesibiliate imediată spre zona industrială şi ieşirea din oraş.

Segmentul office al proiectului aduce valoare comunităţii de afaceri, acoperind nevoile de dezvoltare şi expansiune ale mediului de business şi ale tinerilor angajaţi, dar şi ale unui oraş în plină ascensiune economică.

Ansamblul mixed-use EVERLAND va asigura necesităţile unui oraş vibrant ca Iaşul, în care oamenii vor realiza diferite activităţi în spaţiile aceluiaşi ansamblu în orice moment al zilei.

EVERGENT Investments mulţumeşte autorităţilor pentru sprijinul acordat în aprobarea proiectului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.