Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a îndemnat marţi la ”oprirea agresorului” rus ”cât mairepede”, într-o convorbire la telefon cu omologul său american Joe Biden, relatează AFP. La rândul său, Biden a transmis, într-un mesaj pe Twitter, că sancţiunile impuse Rusiei au deja ”un impact devastator”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Tocmai am vorbit cu preşedintele Zelenski pentru a discuta despre sprijinul nostru continuu pentru Ucraina – inclusiv asistenţă de securitate şi ajutor umanitar – în timp ce aceasta se apără împotriva agresiunii ruse”, a scris, marţi seară, Joe Biden, pe Twitter.

Preşedintele a mai transmis că sancţiuile impuse Rusiei au deja ”un impact devastator”.

”Vom trage Rusia la răspundere”, a mai afirmat prşedintele american.

 

 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Tocmai am discutat cu preşedintele american”, anunţă Zelenski, într-un mesaj pe Twitter. 

”Trebuie să oprim agresorul cât mai repede”, scrie pe Twitter preşedintele ucrainean după această convorbre telefomică, în a şasea zi a invaziei Ucraineide către Rusia.

”Am discutat despre leadershipul american în sancţiuni antiruse şi ajutorul apărării Ucrainei”, anunţă Zelenski.

Cei doi lideri au discutat la telefon în contextul în care Ucraina se confruntă cu o ofensivă militară de anvergură a Rusiei, care pare că şi-a intensificat asalturile atât la Kiev, cât şi la Harkov (est), al doila cel mai important oraş ucrainean.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.