Traget este un magazin online unde puteţi găsi fel şi fel de lucruri utile pentru acasă. Poate deveni partener ideal pentru persoanele care vor să facă schimbări cu privire la designul din casă fără să fie nevoite să facă investiţii prea mari. Pentru a redecora casa nu este nevoie să schimbi complet mobila şi chiar finisajele, deseori sunt suficiente obiectele de decor potrivite şi diverse accesorii. Toate acestea le puteţi regăsi la Traget.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiecare cameră este destinată anumitor scopuri. Aici ne referim la faptul că în dormitor mergeţi pentru a vă odihni şi pentru a vă reface forţele pentru următoarea zi, pentru a uita de stres. Este ca o oază de relaxare sau cel puţin aşa ar trebui să fie. Motiv pentru care şi decorul din această încăpere trebuie să redea o stare de calm şi de confort, relaxare. În living este spaţiul comun din casă unde petreceţi timp împreună, socializaţi şi vă bucuraţi de compania familiei şi chiar a prietenilor. Este camera în care primiţi musafirii, deci putem considera această cameră oglinda casei. Astfel că decorul este foarte important.

Trebuie să alegeţi pentru fiecare dintre acestea obiectele de decor potrivite astfel încât să vă simţiţi cât mai bine în propria casă. Câte un fototapet spre exemplu poate fi ideal.

Alegerea fototapetului potrivit

Dacă veţi accesa site-ul traget.ro veţi putea descoperi diverse categorii în ceea ce priveşte modelele de fototapete. Acestea pot fi alege în funcţie de mai multe caracteristici precum:

-Culoare: dacă optaţi pentru o încăpere pentru anumite combinaţii de culori, este clar că şi fototapetul trebuie să se potrivească. Dacă v-aţi îndreptat atenţia spre nuanţe deschise de gri sau chiar aveţi câteva detalii roz pal, cu siguranţă ar fi potrivit un fototapet floral în nuanţe roz precum cele cu bujori.

Dacă aţi urmat ideile de design interior de anul trecut şi una dintre camere este amenajată în gri cu detalii galbene, fiind un contrast uimitor şi plăcut la vedere atunci fototapetele care se potrivesc sunt cele alb-negru, gri sau cele în care predomină culoarea galbenă, dar fără alte nuanţe puternice. Asta dacă nu vreţi să interveniţi în paleta cromatică şi să adăugaţi alte nuanţe.

Astfel puteţi alege dintr-o varietate de nuanţe şi culori pentru a completa perfect decorul, fără să fie nevoie de compromisuri.

-Model: chiar şi modelul fototapetului contează foarte mult pentru că unele persoane optează chiar pentru o tematică în ceea ce priveşte amenajările interioare. Astfel că puteţi alege dintre cele cu imagini urbane dacă preferaţi un stil şi o tematică minimalistă, fără prea multe detalii colorate. Pentru unii pata de culoare nu trebuie să lipsească din casă iar pentru alţii cât mai simplu este cât mai bine, de aceea fiecare îşi decorează casa exact aşa cum îşi doreşte, astfel încât să se simtă cât mai bine în propriul cămin.

Aveţi multe variante dintre care să alegeţi, deci nu veţi duce lipsă de opţiuni.

-Cameră: modelul fototapetului contează şi în funcţie de camera în care este aşezat. Astfel că pentru camera copiilor veţi alege negreşit un fototapet copii cât mai colorat probabil sau unul în care apare imaginea personajelor sale preferate. Regăsiţi la Traget variante pentru vârste diferite atât cu desene animate cât şi cu supereroi, deci veţi decora pe placul copiilor cu siguranţă.

Pentru dormitoare este nevoie de fototapete în culori calde, plăcute, care să nu obosească ochii atunci când le priveşti pentru că trebuie să ofere o stare de calm şi linişte, nu să agite. Multe persoane au probleme cu odihna din fiecare seara şi în acest sens o cauză poate fi şi decorul sau mediul în care dorm. Puteţi gândi acest decor din dormitor ca pentru o oază de relaxare, o încăpere în care predomină calmul şi liniştea şi cu siguranţă veţi simţi mai apoi schimbări semnificative cu privire la calitatea somnului.

-Dimensiuni şi poziţionare: trebuie să alegeţi fototapetul şi în funcţie de spaţiul de care dispuneţi. Astfel că sunt unele modele landscape şi altele sunt portrait, mai late sau mai înguste.

Veţi vedea pe site pentru fiecare şi aceste specificaţii astfel încât să puteţi face alegerile perfecte care să se potrivească la fix. Accesaţi site-ul traget.ro pentru a vedea toate fototapetele disponibile.

Contact:

comenzi@traget.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.