Doi adolescenţi au fost amendaţi de poliţiştii din Botoşani cu câte 500 de lei deoarece unul dintre ei a agresat o tânără pe stradă, iar celălalt a filmat scena. Filmarea a fost publicată pe o reţea socială, iar ulterior contul respectiv a fost dezactivat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, poliţiştii au făcut verificări după apariţia în spaţiul public a unor imagini în care se observă cum o tânără care se deplasa pe un trotuar, din apropierea unui complex comercial din municipiul Botoşani este lovită de un tânăr, iar o altă persoană filmează acest gest. 
“În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea celui care aplică lovitura, în persoana unui tânăr de 18 ani, din comuna Răchiţi, precum şi a celui care realizează filmarea, în persoana unui tânăr de 18, din comuna Cristeşti. Cei doi tineri au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei fiecare, pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială”, a transmis IPJ Botoşani.
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. 
 
În filmare se putea observa cum tânăra este lovită cu palma peste fese în timp ce mergea pe stradă.  
Contul pe reţeaua de socializare unde a fost publicat filmuleţul a fost dezactivat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.