Aproximativ 97.000 de spectatori au asistat la Jocurile Olimpice de la Beijing, a anunţat, sâmbătă, în ajunul încheierii evenimentului, comitetul de organizare. Aceştia sunt doar invitaţi, deoarece niciun bilet nu a fost pus în vânzare pentru publicul larg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comitetul de organizare al Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing, care a decis să anuleze vânzarea biletelor către publicul larg din cauza situaţiei epidemice, a anunţat că la eveniment au participat în total 97.000 de spectatori invitaţi, adică de peste zece ori mai puţini decât la Pyeongchang. Jocuri (2018) unde s-au vândut peste un milion de bilete.

La ceremonia de deschidere au participat 40.000 de persoane pe stadionul Olimpic, "Cuib de Pasăre", care poate găzdui de două ori mai mulţi.

Jocurile Olimpice de la Beijing se încheie duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.