Conducerea clubului BC Prometey a anunţat că partida din grupa K a Ligii Campionilor, cu U Banca Transilvania Cluj, a fost mutat din Ucraina în Cehia, din cauza situaţiei politice instabile în zonă. FIBA Europe a confirmat mutarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

BC Prometey s-a ”mutat” în Cehia, la Nymburk, pentru două sătpămâni, iar FIBA Europe a confirmat că meciul cu U BT Cluj va avea loc la Nymburg, la data stabilită - 3 martie.

Partida este restantă din 1 februarie, când BC Prometey anunţa mai multe cazuri de Covid-19 în lot.

U BT Cluj şi BC Prometey se află pe primele două locuri în grupa K, cu câte 4 puncte, neînvinse în faza Top 16 a Ligii Campionilor.

În primul meci din grupă, U BT Cluj s-a impus în deplasare cu Unicaja Malaga, cu 79-73, iar în al doilea a dispus pe teren propriu de Filou Oostende, cu 86-75.

Campioana României s-a calificat direct în optimile Basketball Champions League, după ce a câştigat grupa preliminară G, cu un bilanţ de cinci victorii şi o înfrângere.

Din grupele optimilor de finală, primele două clasate se vor califica în sferturile de finală, iar câştigătoarele din această fază vor ajunge la Turneul Final Four, care va avea loc la Bilbao, între 6-8 mai.

U BT Cluj evoluează în premieră în Top 16 BCL, la a patra încercare de a trece de preliminarii. Clujenii au câştigat turneul preliminar al competiţiei din acest sezon, în septembrie, la Peristeri, iar apoi şi prima fază a grupelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.