Ministerul Mediului a transmis, vineri seară, că, în urma exploziei din zona Grozăveşti, măsurătorile nu indică evoluţii semnificative ale concentraţiilor poluanţilor. Cu toate acestea, specialiştii vor monitoriza, din oră în oră, evoluţia indicatorilor de calitate a aerului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere că au fost constatate degajări de fum, specialiştii APM Bucureşti vor monitoriza, din oră în oră, evoluţia indicatorilor de calitate a aerului din staţiile Reţelei Naţionale”, a transmis, vineri seară, Ministerul Mediului, după explozia din zona Grozăveşti.  

Instituţia precizează că, potrivit ANM, pentru intervalul orar 22:15 - 08:00, privind circulaţia aerului în Municipiul Bucureşti - zona Cotroceni - Grozăveşti, se apreciază că cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab, cu viteze de până la 20-25 km/h din direcţie predominant sud-vestică, astfel că evoluţia norului de fum va fi de uşoară dispersie şi deplasare lentă spre nord-est. 

”În prezent măsurătorile nu indică evoluţii semnificative ale concentraţiilor poluanţilor monitorizaţi ca urmare a evenimentului”, a mai transmis MInisterul Mediului.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.