Echipa Faimoşilor de la „Survivor România”, emisiune difuzată de Pro TV, a câştigat luni seară prima victorie în Jocul de Imunitate. Ediţia a fost urmărită de aproape 2 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru prima dată ajunşi la proba pentru imunitatea individuală, Războinicii au înţeles că jocul este pe cont propriu în anumite momente şi au uitat de prietenii, fiind concentraţi să obţină şansa de a nominaliza pe cineva şi de a fi siguri pe locul lor în joc. Blaze şi Alexandra Duli au reuşit sâ câştige, aşa că seara a fost una liniştită pentru cei doi.

Ana Dobrovie, Relu Pănescu şi Ramona Crăciunescu sunt cei trei concurenţi care au fost votaţi de către colegii lor pentru eliminare. Dintre aceştia, cel sau cea care a obţinut cele mai puţine voturi de la cei de acasă va părăsi, în această seară, competiţia.

Ediţia „Survivor România” a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 20.29 - 23.27. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.3 puncte de rating şi 30.0% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 4.5 puncte de audienţă şi 11.8% share.

De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură un joc de senzaţie şi un consiliu încărcat de emoţie, iar în minutul de aur, la ora 22.13, peste 2,5 milioane de telespectatori erau în faţa televizoarelor.

De la ora 20.30, spectacolul revine cu o premieră: concurenţii vor lupta în Jocul pentru Comunicare. 

Marţi seară, după finalul emisiunii, pe VOYO, Zanni le aduce spectatorilor „Survivor: Extrashow!”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.