O aeronavă a companiei Wizz Air care a plecat, sâmbătă dimineaţă, de la Iaşi spre Billund a lovit o pasăre în timpul decolării, echipajul luând decizia ca avionul să revină la Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Aeronava a decolat de pe aeroportul ieşean la ora 6.20, iar potrivit directorului aeroportului, Romeo Vatră, aparatul a lovit o pasăre în zbor. Echipajul a luat decizia de a reveni pe aeroportul din Iaşi.
 
"Asta este procedura. Piloţii iau decizia, pentru că e riscant să continue zborul. Ei nu ştiu dacă e vreo defecţiune sau nu şi atunci e mai sigur să revină. Aparatul a revenit la Iaşi, s-au făcut verificări, apoi a decolat în siguranţă. Din câte am aflat niciun pasager nu a avut probleme", a declarat pentru News.ro, directorul aeroportului din Iaşi, Romeo Vatră.
 
Cursa Iaşi-Billund a înregistrat o întârziere de trei ore şi 40 de minute.
 
Potrivit Flightradar, avionul a ajuns deasupra Ucrainei, după care s-a întors la Iaşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.