Jucătoarea de tenis Gabriela Ruse, care s-a despărţit în această săptămână de antrenorul Andrei Cociaşu, a anunţat cu cine va colabora de acum încolo: Iulian Vespan şi Cătălin Nedelescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Bine aţi revenit în echipă, Iulian Vespan şi Cătălin Nedelescu. Sunt încântată să lucrez cu voi din nou. Prima noastră colaborare a fost încununată de primul meu titlu WTA. Abia aştept să văd ce vom reuşi împreună de această dată”, a notat Gabriela Ruse pe Instagram, făcând referire la titlul câştigat vara trecută la Hamburg, potrivit treizecizero.ro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gabriela Ruse (@gabrielaruse)

Site-ul citat notează că Vespan (51 de ani) are o experienţă bogată în tenisul mondial şi a mai lucrat în trecut mai bine de 10 ani cu rusoaica Alisa Kleybanova. Vespan a mai colaborat şi cu Vera Zvonareva sau Yafan Wang.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.