Marcel Ciolacu a afirmat că o reducere a TVA nu ar avea impactul pe care şi-l doresc liderii coaliţiei. El a adăugat că PSD va aborda subiectul, la întrunirea colaiţiei, unei posibile plafonări a preţurilor la produsele de bază, cum ar fi zahăr, făină, ouă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am mai avut discuţia şi reducerea de TVA nu va avea impactul pe care ni-l dorim cu toţii. Poate o plafonare a preţurilor la produsele de bază, într-o limită, este o discuţie. Nu am avut această discuţie în coaliţie şi astăzi o să avem o discuţie. La nivel UE, după cum bine ştiţi, noi am făcut o reducere la alimente, deci unele alimente au reducere consistentă la TVA. Făină, zahăr, lapte, categoric. În Ungaria aşa s-a făcut şi este şi normal. Nu poţi să cumperi cu camionul, faceţi export de produse plafonate? Vorbim de o plafonare la produsele de bază. Eu nu sunt specialist. Eu nu ştiu câtă făină consumă o familie. Am văzut în Ungaria, se fac studii. Lucrurile acestea nu vin de la oamenii politici, ci de la specialişti. Trebuie să vă spun eu câte ouă ai voie să cumperi?”, a precizat Marcel Ciolacu, marţi la Parlament. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.